Actualizat 7 iulie 2021

Bine ați venit pe ospitalierii.ro!

ospitalierii.ro este o platformă online dedicată angajatorilor și profesioniștilor din domeniul ospitalității, HoReCa, ce oferă soluții de eficientizare a procesului de recrutare.

Prin prezentele Condiții, vor fi prezentate aspectele esențiale în ceea ce privește raporturile dintre Recrutare Demn S.R.L., societate comercială cu sediul în Sat. Șeușa, Comuna Ciugud, nr. 118, județul Alba, România și persoanele care utilizează website-ul www.ospitalierii.roAceastă secțiune va reglementa modalitatea prin care utilizați platforma online și celelalte funcții, aplicații, tehnologii și software pe care le punem la dispoziție cu excepția situației în care vom menționa expres că se vor aplica condiții și/sau termeni separate.

Nu vindem datele dvs. cu caracter personal și nu distribuim informații care vă identifică în mod direct precum numele dvs, adresă de e-mail, telefon, adresă sau alte informații de contact, decât dacă ne permiteți expres acest lucru.

Politica noastră de confidențialitate a datelor www.ospitalierii.ro/politica-de-confidentialitate expune modul în care datele dvs. personale vor fi colectate și prelucrate.

Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele precizări înainte de utilizarea www.ospitalierii.ro. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile prezentate, nu utilizați serviciile oferite.

1. Definiții

”Utilizator” – toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează site-ul web ospitalierii.ro și care își creează cont de Candidat sau Angajator;

”Candidat” – utilizator înregistrat pe platforma ospitalierii.ro  în căutarea unui loc de muncă;

”Profil” – secțiunea unde orice utilizator înregistrat introduce date specifice contului creat (candidat sau angajator);

„Abonament” – opțiunea unui utilizator de tip Angajator de a alege diferite tipuri de servicii prin perceperea unei taxe (de exemplu adăugarea unui anunț de angajare);

”Angajator HoReCa” – utilizator înregistrat pe platforma ospitalierii.ro care dorește să recruteze personal în domeniul ospitalității, ex. Proprietari de bar, terasă, pub, bistro, cafenea, restaurant, pensiune, club etc. sau organizatori de evenimente precum: festivaluri, concerte, nunți, botezuri, etc.

”Profesionist HoReCa” – angajați din industria ospitalității care sunt calificați și care își practică meseria la un nivel profesionist; ca exemple: barman, barista, event bar manager, head bartender, bar trainer, event bar manager, brand ambassador, șef de sală, sous-chef, chef, cofetier, hostess, etc.

”Furnizor HoReCa” – utilizator înregistrat pe platforma ospitalierii.ro care oferă servicii specifice industriei ospitalității (echipamente profesionale, training personal, consultanță, organizare evenimente, ș.a.)

”Membru” – orice utilizator înregistrat și care face parte din comunitatea HoReCa;

„Nume site”, „noi”, „noastre”, „platforma” – reprezintă Recrutare Demn SRL;

”Servicii” – toate serviciile oferite de către noi;

”Evenimente” – accesul utilizatorilor de tip Candidat/Profesionist la evenimente specifice domeniului de activitate (competiții, cursuri, festivaluri, ș.a.);

„Grupuri de discuții”, „Forum” – modalitatea unui membru al platformei de a iniția o discuție pe un subiect specific domeniului ospitalității;

”Conținut” – descrieri, denumiri, sfaturi, articole, ghiduri, jurnal, fotografii, video-uri.

2. Servicille pe care le furnizăm

Scopul nostru este să creăm o comunitate care oferă oportunități și networking pe de-o parte, persoanelor care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul ospitalității, fie pe durată nedeterminată, determinată sau cu timp parțial, fie sezonier sau de tip zilier în conformitate cu Legea 53/2003 privind Codul Muncii actualizată și cu jurisprudența relevantă a curților naționale de pe teritoriul României. Pe de altă parte, oferim angajatorilor din domeniul HoReCa, posibilitatea de a avea acces la o bază de date de unde își pot recruta cu ușurință personalul în funcție de aptitudinile pe care le doresc de la potențialii angajați.

2.1. Descrierea serviciilor ospitalierii.ro  

Ospitalierii.ro constituie o platformă online prin intermediul căreia procesul de recrutare  în industria ospitalității este unul eficient și accesibil. Astfel:

 • Angajatorii au acces la baza noastră de date cu personal HoReCa;
 • Adaugă locuri de muncă;
 • Caută locuri de muncă;
 • Sistem de rating pentru candidați și angajatori;
 • Profil de candidat pe bază de abilități și calități;
 • Grupuri de discuții;
 • Ghiduri de bune practici și pentru începători;
 • Articole și știri;
 • Acces la evenimente și competiții în domeniu;
 • Furnizori de servicii și consultanță;
2.2. Conturile de utilizator  

În prima etapă de dezvoltare există două tipuri de conturi de utilizatori: Cont Utilizatori de tip Candidați (potențiali angajați) și Cont Utilizatori de tip angajatori.

Un cont se creează prin accesarea butonului “Cont nou” afișat pe pagina principală, se introduce adresa de e-mail, nume utilizator și parola. După etapa de înregistrare a unui cont nou, utilizatorul este redirecționat spre secțiunea de “completare profil”. Colectarea și prelucrarea datele cu caracter personal pe care le furnizați în cadrul profilului dvs. sunt reglementate de Regulamentul General 2016/679 privind protecția datelor personale (GDPR).

Adițional completării profilului dvs., aveți opțiunea de a adăuga CV-ul dvs., prin apăsarea butonului numit “Încarcă CV”.

Anumite informații tehnice și de utilizare sunt colectate și prelucrate de către furnizorii de servicii analitice, cum ar fi Google Analytics, în scopuri statistice și pentru analiza utilizării Serviciilor noastre, în vederea îmbunătățirii Serviciilor noastre și pentru marketing online.

3. Publicitate

3.1. Prin acceptarea Termenilor și Politicilor ospitalierii.ro, deveniți abonați la newsletter-ul nostru prin care vă transmitem oferte, reclame, actualizări ale Termenilor și Condițiilor de Utilizare și a politicilor noastre de confidențialitate. Prin acceptarea prezentului acord, ne oferiți dreptul de a vă trimite periodic email-uri cu acest tip de informații. Temeiul pe care ne bazăm în acest caz procesarea datelor cu caracter personal este consimțământul dvs. în conformitate cu articolul 6 (1) (a) din Regulamentul General 2016/679 privind protecția datelor personale.  

În cazul în care doriți să vă retrageți consimțământul pentru a nu mai primi informații prin newsletter, puteți să ne contactați la e-mailul: contact@ospitalierii.ro sau prin accesarea link-ului de dezabonare în partea de jos a mesajul transmis de către noi. Renunțarea la primirea Newslettere-lor nu semnifică renunțarea la acceptul dat pentru prezentul acord.

3.2. Ospitalierii.ro rulează campanii publicitare sau promoții, prin bannere afișate pe site-ul nostru, prin conținutul blog-ului sau prin alte modalități.

Participarea dvs. la promoții, corespondență sau negocieri cu companiile care afișează orice fel de publicitate pe site-ul nostru și/sau plăți sau livrări de bunuri sau servicii nu va genera niciun fel de obligații din partea ospitalierii.ro. Nu suntem răspunzători de prejudiciile sau pierderile care vă sunt aduse în urma relațiilor contractuale sau necontractuale cu aceste companii.

4. Abonamente și Plăți

4.1. Ținând cont de situația pandemică, Ospitalierii vine în sprijinul industriei ospitalității. Astfel, accesul la serviciile platformei este gratuit. Însă, în calitate de utilizatori, aveți opțiunea să achiziționați un abonament prin care Ospitalierii vă oferă servicii de publicitate pe platforma noastră și pe platformele de social media. În acest sens, puteți opta pentru un abonament de 5 euro (Shot) sau unul de 10 euro (Cocktail). Prețurile Serviciilor afișate în cadrul www.ospitalierii.ro nu includ taxa pe valoare adăugată (TVA) în conformitate cu dispozițiile prevăzute în Noul Cod Fiscal.

4.2. Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate la fiecare Comandă. Inițial, Ospitalierii.ro va emite o factură proformă către adresa dvs. de e-mail pentru Serviciile achiziționate. Obligația dvs. este să furnizați toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare. Ulterior, după încasarea sumei aferente facturii, vă vom trimite factura fiscală corespunzătoare Comenzii dvs., exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail menționată în Contul dvs.

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, vă revin obligațiile de a actualiza, ori de câte ori este cazul, datele din Contul dvs. și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente in Cont.

4.3. Prin plata cu cardul debit/bancar este necesară completarea tuturor informațiilor relevante. Aceste informații sunt procesate de partenerul nostru – EuroPayment Services S.R.L cu sediul în București, Sector I, str. Ion Câmpinianu, nr. 11, Bloc Union, etaj 8, camera 803 având CUI RO18773866, înregistrat la ONRC cu nr. J40/9950/2006 (procesator de plăți online). Vom stoca următoarele date cu caracter personal: numele și prenumele, respectiv numele companiei, data expirării cardului ultimele patru cifre ale numărului de card, adresa, număr de telefon și CUI necesare pentru emiterea facturii și în situația în care doriți să vă salvați detaliile pe site-ul nostru.

4.4. În condițiile în care doriți încetarea furnizării serviciilor pe care vi le oferim, înțelegeți și sunteți de acord că plățile pe care le-ați efectuat până la acea dată, nu vor fi returnate.

4.5. Autoritățile guvernamentale ne furnizează numele de utilizator, numărul de telefon și adresa de email în momentul în care solicită societății Recrutare Demn S.R.L. să efectueze verificări sau să furnizeze acestor autorități date suplimentare în contextul activităților de prevenire a fraudei.

Toate activitățile comerciale de pe platforma www.ospitalierii.ro se desfășoară conform Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic.

5. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală, drepturile strâns legate de serviciile oferite de platforma noastră, documentele specifice acestor drepturi precum și copiile acestora sunt proprietatea exclusivă Recrutare Demn SRL și a potențialilor parteneri ai societății.

Drepturile de proprietate intelectuală înseamnă drepturi de autor și drepturile legate de drepturile de autor (inclusiv bazele de date), brevete de invenție, mărci înregistrate, domenii de internet, designuri, secrete comerciale, know-how și alte forme înregistrate sau neînregistrate de drepturi de proprietate intelectuală.

Prezentele condiții de utilizare nu acordă utilizatorilor niciun drept de proprietate intelectuală și toate drepturile care nu sunt expres menționate mai sus sunt rezervate de ospitalierii.ro și partenerii săi.

6. Reclamații

Vă rugăm să conștientizați faptul că există posibilitatea ca serviciile oferite de către noi să fie întrerupte sau suspendate din diverse motive. Nu utilizați platforma noastră ca singura metodă pentru a vă stoca datele.

Dacă întâmpinați probleme în ceea ce privește utilizarea platformei, accesarea contului dvs., efectuarea plăților s.a., ne puteți contacta la adresa de e-mail contact@ospitalierii.ro. Dorința noastră este să vă răspundem într-un timp cât mai scurt, durată maximă fiind de 3 zile și ulterior să găsim soluții cât mai eficiente pentru dificultățile de folosire sau erori cauze de către noi.Dacă întâmpinați probleme în ceea ce privește utilizarea platformei, accesarea contului dvs., efectuarea plăților s.a., ne puteți contacta la adresa de e-mail contact@ospitalierii.ro. Dorința noastră este să vă răspundem într-un timp cât mai scurt, durată maximă fiind de 3 zile și ulterior să găsim soluții cât mai eficiente pentru dificultățile de folosire sau erori cauze de către noi.

Pentru reclamații privind protecția consumatorului, bazate pe legislația română în vigoare, vă rugăm să vă adresați ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului).

7. Legea aplicabilă

Depunem diligențele necesare să conturăm reguli clare de o manieră care să limiteze și/sau să evite litigiile dintre noi și dvs. Cu toate acestea, în eventualitatea unui litigiu, este oportun să cunoașteți de la început cum poate fi soluționat și care vor fi legile aplicabile.

În cazul în care sunteți consumator și aveți reședința obișnuită într-un stat membru al Uniunii Europene, legile din acel stat se vor aplica oricăror reclamații, acțiuni de chemare în judecată sau alte acțiuni împotriva noastră care decurg sau au legătură cu cele menționate în secțiunile prezentate și puteți soluționa pretențiile dvs. în orice instanță competentă din acel stat membru cu jurisdicție asupra pretenției. În toate celelalte cazuri, prin acceptarea condițiilor de utilizare sunteți de acord ca pretențiile dvs. vor fi soluționate de o instanță competentă din România și că legile din România în vigoare guvernează prezentele condiții.

8. Prevederi suplimentare
8.1. Actualizarea Termenilor și Condițiilor noastre

Dorim să vă asigurăm că depunem eforturi consecvente pentru a ne îmbunătăți serviciile și a dezvolta funcții noi pentru ca dvs., utilizatorii din comunitatea noastră, să beneficiați de servicii mai bune și cât mai accesibile. Acestea fiind spuse, uneori este posibil să fie necesar să actualizăm acest document, rezultatul urmărit fiind proiectarea cu rigurozitate a  serviciilor și practicilor noastre. Vom face modificări doar în cazul în care prevederile sunt necorespunzătoare, nu sunt complete și doar în măsura în care sunt justificate și corespund cu interesele dvs.

Vă vom comunica printr-o notificare pe adresa de e-mail pe care a-ți înregistrat-o în contul dvs. sau prin intermediul altor canale de comunicare, cu cel puțin 10 zile înaintea eventualelor modificări și vă oferim posibilitatea de a le revizui înainte de intrarea lor în vigoare, cu excepția cazurilor în care amendamentele sunt obligatorii conform legii aplicabile. După intrarea lor în vigoare, actualizările vor trebui respectate dacă doriți să utilizați serviciile oferite.

Noi sperăm că veți utiliza în continuare serviciile noastre. În cazul în care nu mai sunteți de acord cu Termenii și Condițiile noastre actualizate și nu mai doriți să fiți parte din comunitatea ospitalierii.ro, aveți posibilitatea de a vă șterge contul oricând.

8.2. Forța majoră

Ospitalierii.ro și partenerii săi sau furnizorii HoReCa nu vor fi responsabili pentru întârzieri, erori de conținut sau alte asemenea rezultate atribuite platformei ospitalierii.ro care rezultă direct sau indirect din cauze care nu depind de voința ospitalierii. Exonerarea cuprinde: virușii informatici, erori de operare, grevă, lipsa funcționării conexiunii la internet, accesul autorizat în sistemele ospitalierii.ro, erorile de funcționare ale echipamentului tehnologic, catastrofe naturale. Enumerarea nu este una exhaustivă.

8.3. Cine nu poate utiliza serviciile noastre
 • Contul dvs. a fost dezactivat anterior din cauza unor încălcări ale condițiilor și politicilor noastre;
 • Legile aplicabile vă interzic să utiliizați serviciile noastre sau să primiți software;
 • Nu ați împlinit vârsta de 16 ani;
8.4. Încetarea acordului de utilizare

Dacă în urma unei analize vom stabili că ați încălcat, neechivoc, grav și în mod repetat, Condițiile și Politicile noastre, avem dreptul să dezactivăm contul dvs. de utilizator de tip candidat sau de tip angajator.

Dacă vor exista asemenea situații, vă vom comunica și vă vom explica aspectele și procesul care a condus la o asemenea decizie.

Dacă vă ștergeți contul sau dacă noi vom fi cei care îl vom dezactiva, acordul dintre noi și dvs, reflectat de aceste Condiții de utilizare își va înceta aplicarea.

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner