POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

 7 iulie 2021

Prezenta declarație de confidențialitate furnizează informații referitoare la prelucrarea și protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Ospitalierii.ro și-a asumat angajamentul de a asigura protecția datelor dvs. cu caracter personal și respectarea vieții dvs. private. Obiectivul nostru principal în privința datelor cu caracter personal este să vă oferim o experiență sigură, eficientă și personalizată. Colectăm doar informații personale despre dvs. care vor fi prelucrate doar în scopurile pe care dumneavoastră le aveți în vedere.

Ospitalierii.ro are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal pentru a efectua furnizarea serviciilor pe care le-ați solicitat prin intermediul platformei în baza consimțământului dvs. expres. Informațiile dvs. personale sunt colectate și prelucrate cu cea mai mare atenție în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (în continuare, „GDPR”).

Ca platformă online, ne îmbunătățim constant serviciile, ceea ce înseamnă că obținem date noi și creăm noi modalități de utilizare a datelor. Serviciile noastre sunt dinamice și deseori introducem noi funcții, care pot necesită colectarea de informații noi. Dacă pe viitor vom colecta și alte date cu caracter personal decât cele prezente sau schimbăm modul în care folosim datele tale, te vom anunța și, de asemenea, vom actualiza Politica noastră de confidențialitate.

 

Cine suntem?

Societate comercială RECRUTARE DEMN SRL, cu sediul în sat Șeușa, nr. 118, jud. Alba, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu nr. J1/1868.11.12.2019, CUI 42011196, care deține platforma online www.ospitalierii.ro.

 

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal este de a eficientiza procesul de recrutare de personal al angajatorilor din domeniul ospitalității, precum și posibilitatea candidaților de a-și găsi un loc de muncă. De asemenea, prin crearea unui cont, utilizatorul va avea acces la informații specifice activității profesionale prin care își pot îmbunătății serviciile oferite oaspeților.

 

Ce date cu caracter personal colectăm?

Colectăm date cu caracter personal despre dvs. pentru a vă putea oferi în cel mai eficient mod produsele, serviciile și asistența noastră. Platforma, produsul, serviciul sau suportul cu care interacționați dar și calitatea pe care o aveți, pot determina natura datelor personale pe care le colectăm. 

 

Utilizatorii de tip „vizitator” ai platformei

Colectăm informații despre toți vizitatorii noștri neînregistrați la nivel colectiv, cum ar fi zonele pe care utilizatorii le vizitează și ce servicii sunt accesate de aceștia. Aceste informații ne ajută să determinăm ce este cel mai benefic pentru utilizatorii noștri și cum putem crea în permanență o experiență  cât mai interactivă și accesibilă. Dacă împărtășim aceste informații cu terțe părți, acestea vor fi prezentate doar în ansamblu, astfel încât partenerii noștri externi să înțeleagă modul în care utilizatorii Ospitalierii.ro folosesc la nivel colectiv platforma noastră.

 

Utilizatorii de tip „membru”

Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de noi, trebuie să vă creați fie un cont de utilizator Candidat sau unul de tip Angajator. Când completați formularul de înregistrare, atașați CV-ul pe platformă sau ne oferiți informații personale în mod activ, colectăm aceste informații pentru prelucrare și utilizare în conformitate cu prezenta Politică de confidențialitate. Datorită faptului că încercăm în permanență să ne îmbunătățim serviciile, cazurile în care dvs. trebuie să ne oferiți date cu caracter personal, de asemenea, se pot schimba dar aici sunt câteva exemple de situații în care veți avea oportunitatea să ne furnizați datele dvs.:

  • crearea unui cont
  • atașarea CV-ul dvs. pe platformă
  • completarea profilului și a preferințelor dvs.
  • abonarea la newsletter
  • în cazul în care ne trimiteți mesaje sau ne contactați la nr. de telefon pentru suport tehnic sau servicii clienți

 

Depinzând de felul în care interacționați cu platforma noastră, informațiile cu caracter personal pe care le colectăm pot varia.

Astfel, în etapa de înregistrare și respectiv de completare a informațiilor necesare contului, vom solicita o serie de date cu caracter personal obligatorii, dar și date cu caracter personal opționale.

Datele cu caracter personal obligatorii pe care le vom solicita se diferențează în funcție de calitatea pe care dvs. o aveți pe platformă. Așadar, dacă sunteți utilizator de tip candidat pe platforma noastră, datele personale pe care le vom colecta sunt: nume și prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, vârstă, genul, localitatea de proveniență.

Datele cu caracter personal opționale pe care le vom colecta în baza consimțământului dvs. sunt: poza de profil, studii, experiență de muncă, limbi străine vorbite, permis de conducere auto, cursuri de specialitate, competiții, abilități specifice, link-uri sociale (ex. Facebook, Instagram ș.a), portofoliu (imagini, video-uri, rețete, etc.).

Dacă decideți să vă atașați CV-ul în cadrul profilului dvs., informațiile conținute vor fi colectate și prelucrate de către noi având ca temei, consimțământul dvs. De asemenea, este important de reținut că aceste date vor putea fi văzute de utilizatorii de tip angajator care au opțiunea de a descărca fișierul de tip CV.

În cazul utilizatorului de tip Candidat, nu solicităm în mod obligatoriu furnizarea de informații suplimentare pe profilul dvs. Cu toate acestea, informațiile oferite vă pot ajuta să obțineți toate avantajele serviciile noastre și, totodată, ajută la buna funcționare a platformei conectând angajatorii cu candidații și invers.

Este alegerea dvs. dacă doriți să oferiți informații confidențiale pe profil și să faceți publice aceste informații sensibile. Ca utilizator, ai posibilitatea să-ți faci profilul Public (pe web), Public (doar pe Ospitalierii.ro) sau Confidențial. Confidențial va însemna în continuare că deținem datele tale, dar că acestea nu vor fi văzute de utilizatorii platformei. Pentru a-ți păstra datele în siguranță, îți recomandăm să nu publici sau să adăugi date personale în profilul tău, dacă nu dorești să fie disponibile public.

Utilizatorul de tip angajator

Dacă aveți calitatea de angajator, datele pe care le colectăm sunt: nume și prenume, numele companiei, adresa punctului de lucru, tipul de activitate, număr de telefon, adresă de e-mail, locuri de muncă adăugate, informații financiare (ex. detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.) Datele cu caracter opțional vor fi: logo, link-uri sociale (Facebook, Instagram ș.a.), descrierea companiei, imagini video sau foto, date de contact adiționale.

În cazul utilizatorului Angajator, se vor solicita și date specifice unui anunț de angajare (titlul anunțului, responsabilități, tipul contractului, program de lucru, beneficii, ș.a.). Nu toate informațiile vor fi obligatorii, dar cu cât anunțul este mai detaliat, procesul de recrutare va fi mai eficient.

Indiferent de calitatea pe care o aveți pe platforma noastră, dvs. garantați că datele cu caracter personal furnizate sunt adevărate și sunteți responsabil pentru comunicarea către ospitalierii.ro orice modificări ale acestora. Utilizatorul este responsabil pentru veridicitatea datelor furnizate.

Ospitalierii.ro își rezervă dreptul de a exclude din platformă orice Utilizator care a furnizat date false, fără a aduce atingere altor acțiuni regăsite în serviciile oferite. Ospitalierii.ro declară că datele cu caracter personal solicitate utilizatorilor sunt strict necesare. Veți fi informat de fiecare dată când solicităm date cu caracter personal. Aceste date vor fi cele pe care le furnizați sau cele care pot fi colectate direct de pe platforma Ospitalierii.ro prin formulare de contact, prin procesul de angajare sau prin orice alte mijloace.

 

Cum vom comunica cu tine?

Vă vom contacta prin e-mail, telefon, notificări postate pe platforma noastră, mesaje către căsuța dvs. de e-mail ospitalierii.ro și alte modalități de contactare prin serviciile oferite de către noi. Vă vom trimite mesaje despre disponibilitatea serviciilor noastre, securitate sau alte probleme legate de servicii. De asemenea, trimitem mesaje despre modul de utilizare a serviciilor, actualizări de rețea, memento-uri, sugestii de locuri de muncă și mesaje promoționale de la noi și partenerii noștri. Poți modifica preferințele de comunicare în orice moment.

 

Marketing

Promovăm serviciile noastre către dvs. și către potențiali utilizatori.

Folosim date și conținut despre membri pentru invitații, metode de comunicare care promovează calitatea de membru, creșterea rețelei, implicarea și serviciile noastre. Folosim date dvs. cu caracter personal pentru a vă promova, pentru a vă permite să participați la concursuri și o să vă trimitem e-mailuri care conțin promoții în numele partenerilor noștri sau sponsori de evenimente.

Prin acceptarea Termenilor și Politicilor ospitalierii.ro, deveniți abonați la newsletter-ul nostru care poate să conțină articole, noutăți, actualizări sau pachete promoționale. Aveți dreptul de a vă dezabona oricând prin apăsarea butonului numit “unsubscribe/dezabonare”.

 

Evaluări, recenzii și comentarii

Pe platforma ospitalierii.ro puteți evalua alți utilizatori sau puteți trimite recenzii și comentarii. Orice evaluare, recenzie sau comentariu ajută, în primul rând, la îmbunătățirea serviciilor din domeniul ospitalității, dar și la îmbunătățirea serviciilor oferite de către noi. Orice evaluare, recenzie sau comentariu devine proprietatea ospitalierii.ro și ne rezervăm dreptul de a utiliza informațiile după cum considerăm de cuviință, inclusiv utilizarea acestora pentru promovarea platformei, cu excepția cazului în care renunțați la o solicitare specifică, vă eliminăm evaluarea / recenzia / comentariul și toate datele personale referitoare la acestea.

 

Postări, Aprecieri, Urmăriri, Comentarii, Mesaje

Serviciile noastre permit vizualizarea și distribuirea informațiilor inclusiv prin postări, aprecieri, urmăriri și comentarii.

Când împărtășiți public un articol sau o postare, acesta poate fi vizualizat de toată lumea și redistribuit oriunde. Membrii, vizitatorii și alții vor putea găsi și vedea conținutul distribuit public, inclusiv numele dvs. (și fotografia dacă ați furnizat una).

Atunci când urmăriți o persoană sau o companie, sunteți vizibil pentru ceilalți utilizatori și pentru respectivul „proprietar de pagină” veți apărea ca urmăritor.

 

Cui transmitem datele cu caracter personal?

Vom apela și la alți parteneri pentru a ne ajuta să oferim sau să îmbunătățim serviciile noastre (de exemplu: întreținere, analiză, audit, plăți, detectarea fraudei, marketing și dezvoltare). Aceștia vor avea acces la informațiile tale necesare pentru a efectua aceste sarcini și sunt obligați să nu le dezvăluie sau să le folosească în alte scopuri.

 

În ce țări transferăm date cu caracter personal?

Colectăm și prelucrăm date cu caracter personal doar pe teritoriul României.

 

Securitatea datelor

Pentru securitatea și confidențialitatea datelor, contul dvs. va fi protejat de o parolă. Sunteți responsabil pentru toate acțiunile realizate cu ID-ul de utilizator și parola. Nu vă recomandăm să dezvăluiți parola ospitalierii.ro către terți. Prin urmare, dacă parola sau contul dvs. a fost compromis din orice motiv, ar trebui să vă schimbați imediat parola. Dacă trebuie să vă resetați parola, puteți face acest lucru aici https://ospitalierii.ro/contul-meu/schimbă-parola/.

Protecția vieții private și a datelor personale ale Utilizatorilor este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, facem tot ce ne stă la dispoziție pentru a împiedica utilizarea datelor în mod necorespunzător a datelor dvs., permițând accesul acestora numai personalului autorizat.

Menținem securitatea necesară a protecției datelor cu caracter personal în conformitate cu reglementările aplicabile și ne asigurăm constant că avem toate mijloacele tehnice pentru a evita pierderea, utilizarea necorespunzătoare, modificarea, accesul neautorizat și furtul datelor furnizate de utilizator prin intermediul platformei online.

Utilizatorul se obligă să notifice echipa ospitalierii.ro cât mai curând posibil cu privința utilizării neautorizate a numelui său de utilizator și / sau a parolei sau a oricărei alte încălcări de securitate. Ospitalierii.ro nu va fi responsabil pentru daunele sau pierderile care pot apărea din cauza nerespectării acestei obligații de către Utilizator.

 

Măsuri de securitate pentru o căutarea responsabilă a unui loc de muncă

Monitorizăm platforma în mod activ și continuu pentru a detecta anunțuri de angajare care încalcă Termenii și Condițiile noastre de utilizare. În cazul în care detectăm anunțuri frauduloase sau care nu sunt în concordanță cu cerințele și principiile noastre, o să ștergem respectivele anunțuri de pe platforma noastră. Totuși, astfel de anunțuri pot apărea câteodată, așa că vă sfătuim să manifestați precauție în căutarea unui loc de muncă. Vă rugăm să luați în considerare următoarele sfaturi:

  • nu trimiteți bani unui potențial angajator
  • nu trimiteți informații sensibile precum datele contului dvs. bancar către un potențial angajator prin e-mail
  • nu vă introduceți Codul numeric personal în CV-ul pe care îl atașați pe platformă
  • Faceți-vă temele. Fiți sigur că verificați în amănunt oportunitatea de muncă care vă interesează

 

Dacă vedeți un anunț care vă trezește suspiciuni, vă rugăm să ne contactați.

 

Dezvoltarea serviciilor și cercetare

Folosim date, inclusiv feedback-ul publicului, în scopul de a efectua cercetare și dezvoltare pentru îmbunătățirea ulterioară a serviciilor noastre, pentru o experiență mai bună a utilizatorului, pentru a stimula creșterea calității de membru, dar și pentru a conecta profesioniștii din domeniu cu privire la noi oportunități economice.

Folosim date pentru a investiga, a răspunde și a rezolva reclamațiile și problemele tehnice întâmpinate pe platforma noastră.

 

Link-uri către alte pagini web

Platforma poate conține link-uri către alte site-uri web (companii sau entități terțe). Platforma ospitalierii.ro nu este responsabilă pentru modul în care aceste site-uri web tratează protecția vieții private și a datelor cu caracter personal, de aceea vă sfătuim să citiți cu atenție declarațiile privind politica de confidențialitate a acestor pagini web care nu sunt deținute de Ospitalierii.ro în legătură cu utilizarea, procesarea și protecția datelor cu caracter personal. Condițiile oferite de aceste pagini web nu pot fi aceleași cu cele oferite de platforma Ospitalierii.ro. Vom verifica periodic aceste link-uri sau anunțuri care nu au legătură cu ospitalierii.ro, dar vă recomandăm să nu accesați link-uri externe.

 

Cât păstrăm datele?

Vom păstra datele cât timp vei avea un cont pe platforma noastră. Poți renunța oricând la contul tău, iar informațiile vor fi șterse, cu excepția unor date care nu au caracter personal. Dacă, totuși, nu renunți la contul tău, datele tale vor fi șterse după o perioadă de 5 ani de la ultima interacțiune cu platforma ospitalierii.ro.

 

Care sunt drepturile dvs.?

  • să vă accesați datele dvs. personale;
  • să solicitați rectificarea datelor inexacte sau, după caz, să soliciți eliminarea acestora;
  • să solicitați expres ștergerea datelor cu caracter personal;
  • să solicitați limitarea prelucrării acestor date;
  • să vă opuneți prelucrării datelor sau puteți solicita portabilitatea acestora;
  • să vă retrageți consimțământul privind procesarea datelor;
  • dreptul de a fi uitat;
  • dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale automate;

 

Utilizatorul poate exercita toate aceste drepturi la următoarea adresă de e-mail: contact@ospitalierii.ro

Ne propunem să răspundem solicitărilor dvs., în termen de 30 de zile.

 

Închiderea contului

Dacă alegeți să vă închideți contul personal pe ospitalierii.ro, datele dvs. personale vor înceta imediat să fie vizibile altor persoane cu privire la serviciile noastre. Informațiile despre cont sunt șterse, cu excepția celor menționate mai jos. Cu toate acestea, datele dvs. pot fi arhivate în motoarele de căutare, cum ar fi Google și, astfel, o parte din informațiile dvs. vor apărea în rezultatele căutării până când furnizorul motoarelor de căutare indexează din nou pagina și actualizează rezultatele.

 

Reținem anumite date, chiar și după ce v-ați închis contul pentru situațiile în care legislația și interesele noastre legitime le impun. Aceste situații se pot manifesta prin îndeplinirea cerințelor de reglementare, rezolvarea litigiilor, menținerea securității, prevenirea fraudelor și abuzurilor, aplicarea Acordului de Utilizator sau soluționarea solicitării de dezabonare de la mesajele și notificările viitoare primite de la noi.

 

Informațiile pe care le-ați distribuit cu alții vor rămâne vizibile după ce contul a fost închis sau ați șters informațiile din propriul profil sau căsuța poștală și nu controlăm datele pe care alți membri le-au copiat din serviciile noastre. Conținutul din grupurile de discuții, evaluările sau recenziile conținutului asociat conturilor închise vor arăta un utilizator necunoscut ca sursă. Profilul dvs. poate continua să fie afișat în serviciile altora (de exemplu, rezultatele motorului de căutare) până când își reîmprospătează memoria cache.

 

Modificarea politicii de confidențialitate

Dacă vom fi nevoiți să modificăm Politica noastră de Confidențialitate, veți fi notificați fie prin intermediul contului, fie prin e-mail, sau amândouă cu 5 zile înainte ca modificările să intre în vigoare. Vă recomandăm să consultați constant această secțiune, iar dacă aveți nevoie de suport, contactați-ne cu încredere prin e-mail, la adresa contact@ospitalierii.ro.

 

Orice utilizator are dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România. Site web: http://www.dataprotection.ro

 

Alte precizări

În conformitate cu dispozițiile articolului 13 (1) din Codul Muncii, platforma ospitalierii.ro nu este destinată persoanelor care nu au împlinit vârsta de 16 ani. Nu vom colecta date cu bună știință de la persoanele sub 16 ani și vom șterge orice date furnizate de către persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

 

Dacă descoperiți că un minor sub 16 ani ne-a furnizat date cu caracter personal vă rugăm să ne contactați.

 

Politica de utilizare a Cookie-urilor

Această Politică privind cookie-urile face parte din Politica de confidențialitate pentru platforma online găzduită sub numele de domeniu www.ospitalierii.ro și sub oricare dintre subdomeniile acesteia sau paginile web dependente. Folosim cookie-uri pentru îmbunătățirea serviciilor noastre.

 

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile sunt fișiere de mic dimensiuni sau fișiere descărcate pe computerul / telefonul / sau alte dispozitive ale utilizatorului atunci când accesează anumite pagini web care permit stocarea preferințelor de navigare ale Utilizatorului, făcând interacțiunea dintre Utilizator și Platformă mai rapidă și mai ușoară.

 

Ce informații colectăm prin utilizarea cookie-urilor?

Informațiile colectate sunt complet anonime, ceea ce înseamnă că nu pot fi asociate unui anumit utilizator.

Cookie-urile folosite de platforma ospitalieri.ro ne oferă următoarele informații:

  • Numele de domeniu al furnizorului care vă oferă acces la rețea. De exemplu, dacă furnizorul dvs. este X, vă vom identifica doar cu numele de domeniu x.ro. Acest lucru ne permite să colectăm statistici despre țările și serverele care vizitează cel mai frecvent platforma noastră.
  • Data și ora la care accesați site-ul nostru web și timpul pe care îl utilizează fiecare utilizator. Acest lucru ne permite să aflăm momentele în care există cel mai mult trafic și să facem ajustările necesare pentru a îmbunătăți viteza de încărcare a paginilor web.
  • Adresa de internet de la care a venit link-ul care a fost direcționat către site-ul nostru Web. Cu aceste date, putem cunoaște eficiența diferitelor bannere și link-uri direcționate către serverul nostru, pentru a promova cele care oferă cele mai bune rezultate și pentru a oferi informații relevante utilizatorilor noștri.
  • Numărul de vizitatori zilnici pentru fiecare conținut. Acest lucru ne permite să identificăm cele mai de succes servicii ale platformei și să extindem sau să îmbunătățim conținutul acestora, astfel încât utilizatorii să obțină informații mai satisfăcătoare.
  • Elemente de securitate care se regăsesc în controlul accesului la zonele restricționate.
  • Activitatea utilizatorului pe platforma noastră: link-uri și locuri în care faceți clic, pagini vizitate, căutări etc. Acest lucru ne permite să îmbunătățim funcționalitatea platformei și să o facem mai atractivă și utilă pentru fiecare utilizator.

 

Ce tipuri de cookie-uri folosim?

  1. Tipuri de cookie-uri în funcție de entitatea care le gestionează

Cookie-urile editorului: Acestea sunt cookie-urile trimise la computerul utilizatorului de la un calculator sau un domeniu administrat de editorul în sine și de la care serviciul solicitat de utilizator este furnizat.

Cookie-uri părți terțe: acestea sunt trimise către computerul utilizatorului de la o mașină sau domeniu care nu este gestionat de editor, ci de o altă entitate care gestionează datele obținute din cookie-uri.

  • Tipuri de cookie-uri în funcție de durata de viață

Cookie-uri de sesiune: Acestea sunt un tip de cookie-uri concepute pentru colectarea și stocarea datelor în timp ce utilizatorul accesează o pagină web. Expiră odată ce utilizatorul părăsește site-ul web.

Cookie-uri persistente: Datele rămân stocate pe computer și pot fi accesate și procesate într-o perioadă de timp definită de către entitatea responsabilă de cookie-uri, și poate varia de la câteva minute, la câțiva ani.

  • Tipuri de cookie-uri în funcție de scopul lor

Cookie-uri tehnice: Acestea permit utilizatorului să navigheze pe platforma noastră și să utilizeze funcțiile și serviciile oferite de noi.

Cookie-uri de analiză și performanță: Acestea permit cuantificarea numărului de utilizatori și a timpului lor de conectare și, prin urmare, efectuează măsurarea și analiza statistică a utilizării serviciilor pentru a îmbunătăți oferta făcută utilizatorilor.

Cookie-uri de sesiune: Cookie-urile de sesiune permit utilizatorilor să fie recunoscuți pe un site Web, astfel încât orice modificări aduse, element selectat sau date introduse să fie amintite de la o pagină la alta.

Cookie-uri de marketing: Cookie-urile de marketing sunt folosite pentru a livra publicitatea către un utilizator. Ele sunt adesea utilizate de către companii terțe, pentru a urmări comportamentul utilizatorilor pe mai multe site-uri web.

Cookie-urile pe care le folosim, sursa, durata (dacă este sesiune sau persistent) și funcția acestuia sunt specificate în tabelul următor:

Denumire Sursa Durata Scop și funcție
_ga* Google 2 ani Analiză trafic
 PHPSSESID   Sesiune  Strict necesar
 __atuvc   Sesiune Funcționalitate. Posibilitatea utilizatorilor să distribuie conținut 
 __utma  Google  2 ani Performanță. Permite proprietarilor de website să urmărească traficul site-ului și să măsoare performanța site-ului 
 __utmc  Google Sesiune Performanță. Permite proprietarilor de website să urmărească traficul site-ului și să măsoare performanța site-ului
__utmz  Google 6 luni Performanță. Permite proprietarilor de website să urmărească traficul site-ului și să măsoare performanța site-ului. Identifică sursa de trafic a site-ului.
tk_ai   Sesiune Targetare / Reclame

 

Cum gestionează un utilizator cookie-urile?

În orice moment, puteți refuza instalarea cookie-urilor pe computerul dvs. utilizând opțiunea corespunzătoare din browserul dvs. (funcția de ajutor), dar în acest caz este posibil să nu puteți utiliza anumite funcții de pe platforma noastră și vi se poate cere să reintroduceți parola mai frecvent pe durata utilizări platformei ospitalierii.ro.

Aici aveți link-uri pentru gestionarea și blocarea cookie-urilor în funcție de browserul pe care îl utilizați:

 

Date de contact

Ne puteți contacta la adresa de e-mail contact@ospitalierii.ro. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea de Contact a platformei ospitalierii.ro.

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner